lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Jajka jako przekąska

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Jajka jako przekąska smaczne :)

Jajka jako przekąska Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Jajka jako przekąska

 

  • jajka 5 sztuk
  • pomidorek 2 sztuki
  • groszek 10 deko
  • majonez 10 łyżeczek

Sposób przygotowania:

Jajka jako przekąska
1 Jaka gotujemy obieramy z łupinek
2 Jajka kroimy na połowę i układamy na talerzy
3 Groszek odcedzamy kładziemy na jajkach
4 pomidorek sparzmy kroimy w kosteczkę i kładziemy na jajko solimy i pieprzymy do smaku
5 możemy położyć po 1 łyżeczce na jajko majonez smacznego :)
Jajka jako przekąska
Ugotować jajka obrać z łupinek przekroic na połowe
Jajka jako przekąska
Po przekrojeniu jajka ułozyc na talezyku a na nich groszek konserwowy

Tagi:

jajko jajka