Sposób przygotowania:
Jajka przepiórcze z kawiorem
Włóż 12 jajek do dużego garnka i zalej wodą. Zagotuj wodę. Natychmiast zdejmij garnek z ognia i zostaw jajka w wodzie na 2 minuty. Ostrożnie wyjmij jajka z wrzątku, włóż je do dużej miski zimnej wody. Powtórz ten sam proces z pozostałymi jajkami. Pamiętaj żeby zawsze wkładać jajka do ziemnej wody.
Obierz jajka i przetnij wzdłuż na połówki. Nałóż na każdą polówkę niewielka ilość kawioru czarnego i czerwonego, na zmianę. Przybierz gałązkami świeżego koperku i ułóż na półmisku.
Obierz jajka i przetnij wzdłuż na połówki. Nałóż na każdą polówkę niewielka ilość kawioru czarnego i czerwonego, na zmianę. Przybierz gałązkami świeżego koperku i ułóż na półmisku.