Sposób przygotowania:
Jajka w sosie majonezowym z ogórkiem i pieczarkami
Pieczarki osączamy z zalewy (można odcisnąć). Ogórki, cebulę i pieczarki drobno kroimy i mieszamy.
Majonez łączymy ze śmietaną (śmietanę można pominąć). Dodajemy do ogórków, cebuli i pieczarek.
Razem mieszamy i doprawiamy i do smaku.
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na połowy.
Podajemy z przygotowanym sosem.
Majonez łączymy ze śmietaną (śmietanę można pominąć). Dodajemy do ogórków, cebuli i pieczarek.
Razem mieszamy i doprawiamy i do smaku.
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy na połowy.
Podajemy z przygotowanym sosem.
Justi2401
katarzynka455
Dziękuję Justynko też takie lubię:)))