Sposób przygotowania:
Jajka z nadzieniem
Jajka obrać i przekroić na pół. Z każdej połówki wydrążyć żółtka i umieścić je w miseczce. Do żółtek wsypać posiekane składniki, dodać majonez oraz sól i pieprz do smaku. Żółtka połączyć z resztą składników i napełniać nadzieniem wydrążone połówki jajek. Po napełnieniu można jajka dowolnie udekorować.
Henia
zewa
Heniu bierz nawet wszystkie. U mnie rzeżuchy pod dostatkiem, to dorobię nowe :)
Henia
No to biorę i dziękuję i życzę Ci radosnych, spokojnych i słonecznych świąt Wielkiejnocy.
zewa
Heniu Tobie też życzę wesołych i smacznych Świąt :)
2milutka
zewa
Wesołego Agatko :)
Netka
zewa
dzięki Netko :)
mysza75
zewa
A widzisz musiałam jajeczek dorobić, bo Heni sprezentowałam wszystkie, hi, hi :)
gusia1000