Mati13

Mati13

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 889]

jajka z zielonym farszem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

jajka faszerowane nata pietruszki i koperkiem

jajka z zielonym farszem

Składniki:

jajka z zielonym farszem

 

  • 4 jajka gotowane na twardo,
  • koperek,
  • natka pietruszki,
  • musztarda,
  • majonez tradycyjny,
  • pieprz,
  • Sól

 

Sposób przygotowania:

jajka z zielonym farszem
jajka przekrawamy na pół, wyjmujemy z nich zóltka. Zóltka rozgniatamy i mieszamy z łyzką musztardy i 2 łyzkami majonezu, dodajemy posiekany koperek i pietruszke w stosunku 1:1 tak aby farsz byl dobrej konsystencji. Doprawic do smaku. nakladac farsz do dziurek po żółtkach i dekorujemy

Tagi:

jajko jajka