Sposób przygotowania:
Jajka ze szparagami
Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić na pół, żółtka wyjąć do miseczki i rozgnieść widelcem. Ze szparagów odłamać końcówki i resztę wrzucić na 5 minut do wrzątku z solą i cukrem.
Łodygi szparagów posiekać, główki zostawić do dekoracji.
Do jajek dodać pokrojone szparagi i kwiaty szczypiorku oberwane z łodyżki. Wymieszać z majonezem i musztardą, doprawić do smaku i nałożyć do połówek jajek.
Udekorować główkami szparagów i kwiatkami szczypiorku.
Łodygi szparagów posiekać, główki zostawić do dekoracji.
Do jajek dodać pokrojone szparagi i kwiaty szczypiorku oberwane z łodyżki. Wymieszać z majonezem i musztardą, doprawić do smaku i nałożyć do połówek jajek.
Udekorować główkami szparagów i kwiatkami szczypiorku.
skuter5
Czekoladka 2