Sposób przygotowania:
Japońskie mielonki
Mięso mielone doprawiamy vegetą,mieszamy.
Formujemy małe pulpety i smażymy na rozgrzanym oleju.
Cebule obieramy i kroimy w cienkie piórka.Ogórki i papryki osączamy z zalewy,kroimy w małą kostkę,następnie mieszamy z cebulą.W słoikach układamy na przemian warzywa i pulpety,zaczynając od warzyw.Ostatnią warstwą też powinny być warzywa.Składniki zalewy mieszamy i zagotowujemy.Zalewamy warzywa.Słoiki zakręcamy na chwilę pasteryzujemy.
Formujemy małe pulpety i smażymy na rozgrzanym oleju.
Cebule obieramy i kroimy w cienkie piórka.Ogórki i papryki osączamy z zalewy,kroimy w małą kostkę,następnie mieszamy z cebulą.W słoikach układamy na przemian warzywa i pulpety,zaczynając od warzyw.Ostatnią warstwą też powinny być warzywa.Składniki zalewy mieszamy i zagotowujemy.Zalewamy warzywa.Słoiki zakręcamy na chwilę pasteryzujemy.