Sposób przygotowania:
Kajzerka z łososiem, fetą, sałatą i szczypiorkiem
1) Świeżą bułkę kajzerkę przekrajamy na dwie połówki.
2) Każdą połówkę kajzerki smarujemy sosem chrzanowo-koperkowym.
3) Sałatę lodową myjemy pod bieżącą wodą.
4) Następnie na sos chrzanowo-koperkowy układamy sałatę lodową.
5) Łososia kanapkowego kroimy na plastry lub mniejsze kawałki i układamy na sałacie.
6) Ser feta kroimy na plasterki i układamy na łososiu.
7) Szczypiorek i koperek myjemy, kroimy i posypujemy górę kajzerki, podajemy.
2) Każdą połówkę kajzerki smarujemy sosem chrzanowo-koperkowym.
3) Sałatę lodową myjemy pod bieżącą wodą.
4) Następnie na sos chrzanowo-koperkowy układamy sałatę lodową.
5) Łososia kanapkowego kroimy na plastry lub mniejsze kawałki i układamy na sałacie.
6) Ser feta kroimy na plasterki i układamy na łososiu.
7) Szczypiorek i koperek myjemy, kroimy i posypujemy górę kajzerki, podajemy.