Sposób przygotowania:
Kanapeczki na krakersach
1. Jajka gotujemy na twardo przez 10 minut.
2. Ser i szynkę kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski. Rozdrabniamy blenderem na gładką masę, dodajemy rozkruszone jajka i ponownie traktujemy benderem.
3. Do masy dodajemy majonez i keczup. Dokładnie mieszamy. W doprawiamy, pamiętając, by nie dodawać zbyt dużo soli - krakersy są solone.
4. Masę przekładamy do szprycy i nakładamy ją na krekersy, po czym ozdabiamy warzywami.
2. Ser i szynkę kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski. Rozdrabniamy blenderem na gładką masę, dodajemy rozkruszone jajka i ponownie traktujemy benderem.
3. Do masy dodajemy majonez i keczup. Dokładnie mieszamy. W doprawiamy, pamiętając, by nie dodawać zbyt dużo soli - krakersy są solone.
4. Masę przekładamy do szprycy i nakładamy ją na krekersy, po czym ozdabiamy warzywami.