lipka02

lipka02

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1186]

Kanapka z zielonym masłem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Smaczne śniadanie dla dzieci.

Kanapka z zielonym masłem

Składniki:

Kanapka z zielonym masłem

 

Sposób przygotowania:

Kanapka z zielonym masłem
Połowę pęczka pietruszki skrop sokiem z cytryny aby zachowała kolor. Wypłucz i drobniutko posiekaj. W misce rozetrzyj masło na gładką masę dodaj posiekaną pietruszkę,lekko posól i wymieszaj do uzyskania jednolitego koloru zielonego. Masłem tym smaruj kromki razowego chleba.Kanapki możesz udekorować także rzodkiewką lub gotowanym jajkiem.Przyozdobić według własnego lub dziecięcego upodobania.

Tagi:

chleb