Sposób przygotowania:
Kanapki z dodatkami
Każdą kromkę chleba tostowego rozwałkować wałkiem, a następnie posmarować margaryną.
Następnie położyć na nią plasterek szynki. Następnie położyć plasterek sera żółtego.
Zrobić kleksa keczupem. Niewielkie kawałki papryki marynowanej, odsączonej z zalewy wyłożyć na kromki.
Posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Można przyprawić pieprzem.
Złączyć boki kromek wykałaczkami. Ułożyć na brytfannie.
Piec ok. 20 minut w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu wyjąć wykałaczki.
*sekwencję składników na kromki chleba można układać wg własnego uznania.
Następnie położyć na nią plasterek szynki. Następnie położyć plasterek sera żółtego.
Zrobić kleksa keczupem. Niewielkie kawałki papryki marynowanej, odsączonej z zalewy wyłożyć na kromki.
Posypać poszatkowanym szczypiorkiem. Można przyprawić pieprzem.
Złączyć boki kromek wykałaczkami. Ułożyć na brytfannie.
Piec ok. 20 minut w temperaturze 180 st.
Po upieczeniu wyjąć wykałaczki.
*sekwencję składników na kromki chleba można układać wg własnego uznania.