Sposób przygotowania:
Karczek na grilla w marynacie
Mięso kroimy na plastry. Czosnek przeciskamy przez praskę i nacieramy plastry mięsa. Oprószamy majerankiem.
Podane składniki marynaty mieszamy i na chwilę odstawiamy. Dodajemy plastry mięsa i obtaczamy w marynacie. Odstawiamy do lodówki (można nawet na noc).
Mięso wyjmujemy i grillujemy na tackach (jeśli zostało po wyjęciu mięsa marynaty można posmarować nią grillujące się mięso).
Podawać z ulubionym sosem.
Podane składniki marynaty mieszamy i na chwilę odstawiamy. Dodajemy plastry mięsa i obtaczamy w marynacie. Odstawiamy do lodówki (można nawet na noc).
Mięso wyjmujemy i grillujemy na tackach (jeśli zostało po wyjęciu mięsa marynaty można posmarować nią grillujące się mięso).
Podawać z ulubionym sosem.