Sposób przygotowania:
Karkówka miodowo-ketchupowa z grilla
1. Składniki marynaty dokładnie ze sobą wymieszać w misce.
2. Mięso rozbić tłuczkiem przez folię. Natrzeć z obu stron świeżo zmielonym, czarnym pieprzem.
3. Plastry mięsa kolejno wrzucać do marynaty i natrzeć tak, aby dokładnie pokryła ona każdy kawałek.
4. Wstawić do lodówki na minimum dwie godziny, a najlepiej na noc.
5. Grillować po 7 minut z każdej strony. Życzę smacznego!
2. Mięso rozbić tłuczkiem przez folię. Natrzeć z obu stron świeżo zmielonym, czarnym pieprzem.
3. Plastry mięsa kolejno wrzucać do marynaty i natrzeć tak, aby dokładnie pokryła ona każdy kawałek.
4. Wstawić do lodówki na minimum dwie godziny, a najlepiej na noc.
5. Grillować po 7 minut z każdej strony. Życzę smacznego!
Czekoladka 2
mocsłodkości