Sposób przygotowania:
Makaron z mięsem i warzywami w sosie pomidorowym
1. Pokrojoną w kostkę cebulę zeszklić na oleju na rumiano. Wrzucić mięso doprawione czosnkiem i słodką papryką i przesmażyć 5 minut od czasu do czasu mieszając.
2. Wrzucić mrożone warzywa, smaży kolejne pięć minut mieszając.
3. Wlać przecier i dusić około 10 minut.
4. Dodać startą na dużych oczkach mozzarellę i doprawić solą i pieprzem według uznania. Wymieszać, jeszcze chwilę podgotować. Sosem polać makaron i podawać. Życzę smacznego!
2. Wrzucić mrożone warzywa, smaży kolejne pięć minut mieszając.
3. Wlać przecier i dusić około 10 minut.
4. Dodać startą na dużych oczkach mozzarellę i doprawić solą i pieprzem według uznania. Wymieszać, jeszcze chwilę podgotować. Sosem polać makaron i podawać. Życzę smacznego!
Czekoladka 2