Tit

Tit

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 820]

Karkówka w kieszonkach

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Karkóweczka w naleśnikowych papilotach

Karkówka w kieszonkach

Składniki:

Karkówka w kieszonkach

 

 

Sposób przygotowania:

Karkówka w kieszonkach
Karkówkę pokroić w cieniutkie plastry i natrzeć oliwą w której rozpuszczamy łyżkę Ziarenek Smaku. Wstawić do lodówki na całą noc. Tak przygotowane mięso upiec na grillu. Włożyć do złożonego w stożek naleśnika dodając plasterki ogórka, paprykę i cebulę oraz sporą ilość Majonezu. Zamiast naleśników można użyć bułek kajzerek.



Liczba porcji: 6

Kalorie w 1 porcji: 333 kcal

Przygotowanie: 20 min.

Czas peklowania: 15 godzin

Czas pieczenia: około 15-20 minut