Sposób przygotowania:
Karkówka w kieszonkach
Karkówkę pokroić w cieniutkie plastry i natrzeć oliwą w której rozpuszczamy łyżkę Ziarenek Smaku. Wstawić do lodówki na całą noc. Tak przygotowane mięso upiec na grillu. Włożyć do złożonego w stożek naleśnika dodając plasterki ogórka, paprykę i cebulę oraz sporą ilość Majonezu. Zamiast naleśników można użyć bułek kajzerek.
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 333 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Czas peklowania: 15 godzin
Czas pieczenia: około 15-20 minut
Liczba porcji: 6
Kalorie w 1 porcji: 333 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Czas peklowania: 15 godzin
Czas pieczenia: około 15-20 minut
Anula