Sposób przygotowania:
Karkówka z serem i pieczarkami
Karkówkę kroimy na plastry i rozbijamy jak kotlety. Obsypujemy vegetą, pieprzem i odstawiamy na godzinę do lodówki. Po godzinie wyjmujemy, układamy na blaszce i każdy plaster smarujemy ketchupem. Na to układamy starte drobno pieczarki, cebulę drobno posiekaną i starty ser. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy okolo 1 godz. NIE DODAJEMY ŻADNEGO TŁUSZCZU !
agamat
Henia
A skąd będziesz wiedziała ile pieczarek i sera ma być?
Ten sam przepis na wielkim Żarciu z dokładnymi proporcjami!
http://www.wielkiezarcie.com/recipe11810.html
Henia
luna
agnieszkas03
Żadnego zapachu spalenizny nie ma!!!!
Henia
Ale smród plagiatu jest! A ser zapiekany przez godzinę rzeczywiście będzie chrupki! Uzupełniła pani przez edycję ilość składników, ale nie pomyślała pani, że odkryjemy plagiat!
Tomeczek83
Nie dopatruje się żadnego plagiatu. Przepis ma pewne różnice.
Dla mnie jest rewelacyjny!