Sposób przygotowania:
Kaszanka podsmażana z cebulką
Kaszanki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki.
Następnie wkładam na patelnię lekko wysmarowaną masłem klarownym.
Kaszankę rozgniatam widelcem aby się lepiej smażyła.
Dodaje pokrojoną cebulę ,doprawiam do smaku w razie potrzeby pieprzem i solą.
Po kilkunastu minutach, kaszanka się przysmaży i jest gotowa do spożycia.
Podaje z chlebkiem lub smażonymi ziemniaczkami.
Kaszanka nadaje się na obiad, jak i na kolacje.
Następnie wkładam na patelnię lekko wysmarowaną masłem klarownym.
Kaszankę rozgniatam widelcem aby się lepiej smażyła.
Dodaje pokrojoną cebulę ,doprawiam do smaku w razie potrzeby pieprzem i solą.
Po kilkunastu minutach, kaszanka się przysmaży i jest gotowa do spożycia.
Podaje z chlebkiem lub smażonymi ziemniaczkami.
Kaszanka nadaje się na obiad, jak i na kolacje.
gusia1000
BozenaMatuszczyk
To prawda.;)