Sposób przygotowania:
Kasztany w karmelu i smażone banany
Kasztany namoczyć na kilka minut i obrać ze skorupki, ugotować we wrzątku ok 45 min. przestudzić i obrać ze skórki po czym przeciąć każdy na 4 części. Na patelni rozgrzać łyżkę masła i dodać cukier, lekko wysmażyć i dodać kasztany.. Mieszając prażyć kilka minut na koniec dodać alkohol i odparować. Banany obrać przekroić wzdłuż. Na drugiej patelni rozgrzać masło położyć banany i przyrumienić z obu stron. Podawać na gorąco .. Udekorować krążkami kiwi i polewą czekoladową.
cherry
iwi69
evita0007
margolata
kasik12
Też ich nie jadłam:(
Gdzie je można zatem dostać?
luna19
mnie udało się je kupić w Kauflandzie .. mysle ze w duzych supermarketach powinny sie czasem pokazywać.