Dla niewtajemniczonych wyjaśniamy zasady: każdy kto doda własnoręcznie przygotowany przepis z przynajmniej jednym zdjęciem, zaliczający się do wymienionych kategorii dostanie dodatkowo 10 wirtuali.
Oto składniki, dzięki którym zdobędziesz więcej wirtuali wymiennych na nagrody. Zobacz listę nagród >>>
I. Świeże szparagi w wybranym przez Ciebie kolorze
Zobacz inspirujące przepisy z użyciem szparagów >>>
II. Świeży rabarbar
Zobacz inspirujące przepisy z użyciem rabarbaru >>>
III. Boćwina lub botwina
Zobacz inspirujące przepisy z użyciem boćwiny >>>
Przypominamy, że do kategorii promowanej zaliczone zostaną tylko przepisy ze zdjęciem i takie, w których szparagi, rabarbar, boćwina lub botwina są składnikami, które odgrywaj istotną rolę w całym daniu. Do kategorii nie zostaną zaliczone kompoty z rabarbaru oraz propozycje, w których szparagi, rabarbar, boćwina lub botwina zostaną użyte np. do dekoracji potrawy.
Kategoria promowana obowiązuje od 1 do 31 maja.
Wirtuale dodają moderatorki zaznaczając przepisowi kategorię promowaną. Jeśli Twój przepis powinien zaliczać się do kategorii w tym miesiącu, a na twoim koncie wirtuali nie pojawiła się informacja, to o dodanie przepisu z kategorii promowanej trzeba się upomnieć pisząc na maila do Babciagramolka, misia5 lub Zbysiowa lub w ostateczności do kołczu lub zozolek.
Autor: Elżbieta Żołek
Oto składniki, dzięki którym zdobędziesz więcej wirtuali wymiennych na nagrody. Zobacz listę nagród >>>
I. Świeże szparagi w wybranym przez Ciebie kolorze
Zobacz inspirujące przepisy z użyciem szparagów >>>
II. Świeży rabarbar
Zobacz inspirujące przepisy z użyciem rabarbaru >>>
III. Boćwina lub botwina
Zobacz inspirujące przepisy z użyciem boćwiny >>>
Przypominamy, że do kategorii promowanej zaliczone zostaną tylko przepisy ze zdjęciem i takie, w których szparagi, rabarbar, boćwina lub botwina są składnikami, które odgrywaj istotną rolę w całym daniu. Do kategorii nie zostaną zaliczone kompoty z rabarbaru oraz propozycje, w których szparagi, rabarbar, boćwina lub botwina zostaną użyte np. do dekoracji potrawy.
Kategoria promowana obowiązuje od 1 do 31 maja.
Wirtuale dodają moderatorki zaznaczając przepisowi kategorię promowaną. Jeśli Twój przepis powinien zaliczać się do kategorii w tym miesiącu, a na twoim koncie wirtuali nie pojawiła się informacja, to o dodanie przepisu z kategorii promowanej trzeba się upomnieć pisząc na maila do Babciagramolka, misia5 lub Zbysiowa lub w ostateczności do kołczu lub zozolek.
Autor: Elżbieta Żołek
Kniejson
MP3-ka