Sposób przygotowania:
Kawa po kubańsku.
Zaparzyć 2-4 łyżeczek kawy(4 na 2 porcje),dodać dwie łyżeczki cynamonu i przecedzić płyn do 1 lub 2-óch szklanek,dodać miarkę
rumu i 4 łyżki płaskie brązowego cukru,zalać gorącym mlekiem i
wymieszać dokładnie.Ubić kremówkę z śmietan-fixem na sztywno.
Dekorować napój bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowy-
-mi(mogą być perełki kawowe o smaku kawy).Podawać od razu.
rumu i 4 łyżki płaskie brązowego cukru,zalać gorącym mlekiem i
wymieszać dokładnie.Ubić kremówkę z śmietan-fixem na sztywno.
Dekorować napój bitą śmietaną i posypać wiórkami czekoladowy-
-mi(mogą być perełki kawowe o smaku kawy).Podawać od razu.