Sposób przygotowania:
kiełbasa z grilla z cebulka
Wstawiamy piekarnik i grzejemy go.
Kroimy kiełbase na mniejsze kawałki (dwa lub trzy)
Nakrajamy na wierzchu w paski lub krzyżyki.
Kładziemy na blaczkę i wkładamy do piekarnika.
Grzejmy aż się spiecze.
Cebulę obieramy.
Przekrowujemy ją na pół i kroimy w pół plastry. i rozgrzewamy troszke tłuszczu na patelni. Naszą pokrojoną cebulę wrzucamy na rozgrzaną patelnie, solimy by puściła szybciej sok. Gdy się podsmaży delikatnie podlewamy wodą i dusimy , co jakiś czas wlewać wodę do niej.
Bułki kroimy na pół, smakrujemy masłem, posypujemy solą czosnkową. Wkładamy na 5 minut do piekarnika. Wykładamy na talerz kiełbasę, wykładamy na nią cebulę i do tego zapiekane bułeczki
Smacznego
Kroimy kiełbase na mniejsze kawałki (dwa lub trzy)
Nakrajamy na wierzchu w paski lub krzyżyki.
Kładziemy na blaczkę i wkładamy do piekarnika.
Grzejmy aż się spiecze.
Cebulę obieramy.
Przekrowujemy ją na pół i kroimy w pół plastry. i rozgrzewamy troszke tłuszczu na patelni. Naszą pokrojoną cebulę wrzucamy na rozgrzaną patelnie, solimy by puściła szybciej sok. Gdy się podsmaży delikatnie podlewamy wodą i dusimy , co jakiś czas wlewać wodę do niej.
Bułki kroimy na pół, smakrujemy masłem, posypujemy solą czosnkową. Wkładamy na 5 minut do piekarnika. Wykładamy na talerz kiełbasę, wykładamy na nią cebulę i do tego zapiekane bułeczki
Smacznego