Sposób przygotowania:
Kiełbaskowe szaszłyki
Kiełbaski kroimy na kawałki 3-4 cm. Paprykę oczyszczamy i kroimy na mniejsze kawałki.
Pieczarki oczyszczamy, płuczemy i osuszamy(jeśli trzeba obieramy).
Duże pieczarki kroimy na połowy albo ćwiartki a małe przygotowujemy w całości.
Cebule obieramy i kroimy na ćwiartki albo dowolnie.
Przygotowane już składniki nadziewamy przemiennie na patyczki i przekładamy na grilla.
Oprószamy przyprawą.
Pieczarki oczyszczamy, płuczemy i osuszamy(jeśli trzeba obieramy).
Duże pieczarki kroimy na połowy albo ćwiartki a małe przygotowujemy w całości.
Cebule obieramy i kroimy na ćwiartki albo dowolnie.
Przygotowane już składniki nadziewamy przemiennie na patyczki i przekładamy na grilla.
Oprószamy przyprawą.