Agula&Stabi

Agula&Stabi

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 102]

Klasyczne tosty

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Klasyczne tosty idealne na śniadania i kolacje. Można podawać z różnymi sosami.

Klasyczne tosty Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Klasyczne tosty

 

Sposób przygotowania:

Klasyczne tosty
Pieczarki myjemy, kroimy w cienkie plasterki i smażymy wraz z pokrojoną w piórka cebulą. Całość doprawiamy pieprzem i solą. Następnie przygotowujemy chleb tostowy smarując masłem, kroimy pomidory na plasterki. Do rozgrzanego opiekacza układamy składniki wg kolejności: Pieczywo, ser, wędlina, pieczarki z cebulką, pomidor, pieczywo. Opiekamy aż tosty będą złociste w zależności od opiekacza.
Klasyczne tosty
Pokrojone pieczarki i cebulkę skażymy z dodatkiem soli i pieprzu
Klasyczne tosty
Przygotowujemy wszystkie składniki potrzebne do przygotowania dania
Klasyczne tosty
Układamy produkty zgodnie z opisem w przepisie