Myszata1993

Myszata1993

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 229]

Kokatajl ze szpinaku i jabłka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Gęsty, zdrowy koktajl jabłkowo-szpinakowy sprawdzi się jako podwieczorek. Szybki i łatwy w przygotowaniu

Kokatajl ze szpinaku i jabłka

Składniki:

Kokatajl ze szpinaku i jabłka

 

Sposób przygotowania:

Kokatajl ze szpinaku i jabłka
Jabłka obrać, pokroić w ćwiartki, umieścić w blenderze.

100 gram szpinaku umyć, osuszyć, dodać do jabłek.

Wlać sok z jednej cytryny oraz szklankę zimnej wody.

Całość zmiksować na gładką masę. W razie konieczności dolać zimnej wody. gotowy koktajl przelewamy do szklanki i podajemy.

Najlepiej smakuje mocno schłodzony.