Sposób przygotowania:
Koktajl banan, jabłko, mandarynka
Banan obrać ze skóry pokroić na kawałki, przełożyć do misy blendera.
Dodać obrane ze skóry mandarynki oraz obrane oczyszczone z gniazd nasiennych a także pokrojone w małe kawałki jabłko.
Zmiksować na gładką masę dodając jogurt naturalny typu grecki oraz śmietanę 18 %.
Ponownie zmiksować tylko do połączenia składników.
Koktajl przelać do wysokich szklaneczek, ozdobić listkami mięty.
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Dodać obrane ze skóry mandarynki oraz obrane oczyszczone z gniazd nasiennych a także pokrojone w małe kawałki jabłko.
Zmiksować na gładką masę dodając jogurt naturalny typu grecki oraz śmietanę 18 %.
Ponownie zmiksować tylko do połączenia składników.
Koktajl przelać do wysokich szklaneczek, ozdobić listkami mięty.
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
gusia1000