Sposób przygotowania:
Koktajl wiśniowo-kokosowy
Wszystkie składniki (z wiśniami włącznie) najlepiej schłodzić w lodówce przez 2-3 godziny. Wiśnie umyć i wydrylować.
Owoce umieścić w kielichu blendera wraz z mlekiem kokosowym i jogurtem. Zmiksować. Dosłodzić do smaku miodem z mniszka lub innym który mamy dostępny.
Serwować od razu po przygotowaniu.
P.S. Do tak przygotowanego koktajlu możemy dodać 2-3 łyżki nasion chia i zostawić do napęcznienia.
Otrzymamy pyszny, zdrowy pudding chia z wiśniami.
Owoce umieścić w kielichu blendera wraz z mlekiem kokosowym i jogurtem. Zmiksować. Dosłodzić do smaku miodem z mniszka lub innym który mamy dostępny.
Serwować od razu po przygotowaniu.
P.S. Do tak przygotowanego koktajlu możemy dodać 2-3 łyżki nasion chia i zostawić do napęcznienia.
Otrzymamy pyszny, zdrowy pudding chia z wiśniami.