Mama niejadka

Mama niejadka

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 141]

Koktajl z mango i kaszy jaglanej

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 2
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Smaczny, zdrowy pożywny koktajl z mango i kaszy jaglanej z mlekiem roślinnym. Idealne dla małych niejadków

Koktajl z mango i kaszy jaglanej

Składniki:

Koktajl z mango i kaszy jaglanej

 

Sposób przygotowania:

Koktajl z mango i kaszy jaglanej
Mango umyć i osuszyć. Przekroić na pół i obrać połówkę. Do misy blendera kielichowego wlać mleko roślinne (u mnie migdałowe) i dodać pokrojone na drobniej mango.

Dodać dwie łyżki ugotowanej wcześniej i wystudzonej kaszy jaglanej. Wszystkie składniki dokładnie zblendować by uzyskać gładką konsystencję.