Sposób przygotowania:
Kolorowa babka
Sposob przyrzadzania babki:
1.Margaryne utrzec z cukrem.Dodac zoltka,make z proszkiem,cukier waniliowy,olej i ubita piane z bialek.
2.Ciasto podzielic na cztery czesci.
3.Do jednej czesci wsypac budyn,do drugiej kisiel,do trzeciej kakao,a do czwartej mak.
4.Ciasto wylewac na przemian do foremki.
5.Przed wlozeniem do piekarnika ciasto przekroic nozem wzdluz blaszki
6.Piec okolo 50 minut w temp.170°C
1.Margaryne utrzec z cukrem.Dodac zoltka,make z proszkiem,cukier waniliowy,olej i ubita piane z bialek.
2.Ciasto podzielic na cztery czesci.
3.Do jednej czesci wsypac budyn,do drugiej kisiel,do trzeciej kakao,a do czwartej mak.
4.Ciasto wylewac na przemian do foremki.
5.Przed wlozeniem do piekarnika ciasto przekroic nozem wzdluz blaszki
6.Piec okolo 50 minut w temp.170°C
Sarenka
luna
Jojo
iwi69
eli_555
bogda46
gusia1000
Też taką piekę.
Daję 5.