Sposób przygotowania:
Kolorowa sałatka jarzynowa
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy.
Warzywa gotujemy do miękkości w mundurkach. Ugotowane studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Wielkość kostki dostosowujemy do własnych upodobań.
Pokrojone warzywa przekładamy do miski. Dodajemy osączone z zalewy marchew z groszkiem oraz mieszankę meksykańską i pokrojone w kostkę jajka.
Do miski z warzywami dodajemy majonez i ostrożnie mieszamy. Do wymieszanych warzyw dodajemy przyprawy i ponownie mieszamy.
Odstawiamy na 2-3 godziny do przegryzienia smaków.
Warzywa gotujemy do miękkości w mundurkach. Ugotowane studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Wielkość kostki dostosowujemy do własnych upodobań.
Pokrojone warzywa przekładamy do miski. Dodajemy osączone z zalewy marchew z groszkiem oraz mieszankę meksykańską i pokrojone w kostkę jajka.
Do miski z warzywami dodajemy majonez i ostrożnie mieszamy. Do wymieszanych warzyw dodajemy przyprawy i ponownie mieszamy.
Odstawiamy na 2-3 godziny do przegryzienia smaków.