Sposób przygotowania:
Gofry pizzowe Ewy
Mąkę, roztopioną margarynę, żółtka, koncentrat pomidorowy i mleko zmiksować. Odstawić na 15 minut.
W tym samym czasie wędlinę drobno pokroić w kostkę.
Ser żółty i pieczarkę zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Do ciasta dodać wędlinę, ser, pieczarkę i przyprawy. Białka ubić na sztywną pianę i dodajemy do ciasta.
Całość dokładnie mieszamy. W natłuszczonej gofrownicy pieczemy na rumiano gofry.
W tym samym czasie wędlinę drobno pokroić w kostkę.
Ser żółty i pieczarkę zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Do ciasta dodać wędlinę, ser, pieczarkę i przyprawy. Białka ubić na sztywną pianę i dodajemy do ciasta.
Całość dokładnie mieszamy. W natłuszczonej gofrownicy pieczemy na rumiano gofry.