A.B.

A.B.

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 259]

Kolorowe koreczki

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

wygląda naprawdę kolorowo i jest ozdobą stołu,niestety bardzo szybko znika

Kolorowe koreczki

Składniki:

Kolorowe koreczki

 

Sposób przygotowania:

Kolorowe koreczki
Warzywa myjemy,kroimy w mniej więcej równą kostkę,jeśli posiadamy maszynkę do koreczków w różnych kształtach,tak naprawdę wszystko pójdzie bardzo szybko.Jedynie małe pieczarki kroimy wzdłuż i tak nadziewamy. Ser i wędlinę kroimy podobnie.Na wykałaczki nadziewamy na przemian nasze produkty,pamiętając,aby ananas i pieczarka nie były obok siebie.Na wykałaczce pozostawiamy z jednej strony troszkę miejsca,by można ją było wbić w podstawę.Jeśli nie mamy stojaka do koreczków świetnie tą rolę spełnii połówka pomarańczy ułożona skórą do góry,wbijamy koreczki i gotowe.Smacznego.

Tagi:

sery ser