Kolorowe koreczki

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

w san raz na szybko dla niespodziewanych gości.

Kolorowe koreczki

Składniki:

Kolorowe koreczki

 

  • 2 paluchy maślane
  • po 4 plastry żółtgo sera i gotowanej szynki
  • marynowana papryka i pieczarki
  • ogórek konserwowy
  • masa:10 dag żółtego sera
  • 3 łyżki majonezu
  • 4 ząbki czosnku

Sposób przygotowania:

Kolorowe koreczki
masa: ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy przeciśnięty czosnek i majonez. Mieszamy. Paluchy kroimy na plastry grubości 3 cm. Smarujemy masą. Plastry sera i szynki kroimy na kawałki wielkości kromek palucha. Na połowę kromek nakładamy ser, a na resztę szynkę . Wbijamy wykałaczki. Paprykę kroimy na kawałki, ogórki na centymetrowe plasterki. Na części koreczków nabijamy paprykę na resztę ogórka i pieczarki.

Tagi:

sery ser szynka