Sposób przygotowania:
Koreczki śledziowe.
Śledzie moczymy w zimnej wodzie-osuszamy ręcznikiem papierowym. Cebulkę obieramy.Wszystko kroimy w krążki a paprykę w kostkę. Do wycięcia kółek śledziowych użyłam kieliszka. Następnie wszystko nadziewamy na patyczki. Czyli najpierw: Krążek śledzia,ogórek,cebulka,śledż,ogórek i na koniec kostkę papryki.Tak robimy do wyczerpania składników Mozna sobie oczywiście ułożyć wg.własnego gustu. Układamy na talerzu dekorujemy i gotowe. Z reszty śledzi jakie nam zostały po wycięciu kółeczek możemy sobie zrobic sałatkę śledziową.... :-)
agabi22
Netka
msewka
Natala1210
elzbieta8960
evita0007
Dzięki :-) A u nas tak sypie dzisiaj śnieg że chyba pójdę bałwana na przystawkę zrobić hihi ^^ Miłego dnia dla was :-)
anemon
gusia1000