Sposób przygotowania:
Kostka turecka - ciastka
Krok 1
W misce ucieram margarynę z cukrem. Następnie cały czas ucierając dodaję po 1 jajku.
Krok 2
Wsypuję pozostałe składniki i delikatnie mieszam mikserem do połączenia składników.
Krok 3
Ciasto wlewam na prostokątną blachę ( od piekarnika) I piekę 15 minut w 175 stopniach (góra - dół).
Krok 4
Dodaję cukier do wody i mieszam aż powstanie lukier. Jeszcze ciepły placek smaruje lukrem. Pozostawiam do ostygnięcia.
Krok 5
Ciasto kroję w kwadraty.
W misce ucieram margarynę z cukrem. Następnie cały czas ucierając dodaję po 1 jajku.
Krok 2
Wsypuję pozostałe składniki i delikatnie mieszam mikserem do połączenia składników.
Krok 3
Ciasto wlewam na prostokątną blachę ( od piekarnika) I piekę 15 minut w 175 stopniach (góra - dół).
Krok 4
Dodaję cukier do wody i mieszam aż powstanie lukier. Jeszcze ciepły placek smaruje lukrem. Pozostawiam do ostygnięcia.
Krok 5
Ciasto kroję w kwadraty.