Sposób przygotowania:
Ciasteczka miodowe z kokosem
Miękką margarynę ucieramy z cukrem, następnie dodajemy żółtka i mleko. Miód roztapiamy i chłodzimy. Dalej ucierając dodajemy zimny miód. Następnie dosypujemy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. A na końcu dajemy ubitą pianę z białek. Dobrze wymieszane dajemy na wysmarowaną blaszkę i pieczemy w nagrzanym piekarniku w temp. 180 stopni ok. 20-25 min. Upieczone ciasto chłodzimy i kroimy na kostki. POLEWA; wszystkie składniki przeznaczone na polewę dajemy do garnka i gotujemy ok. 3 min. Następnie polewę ściągamy i dajemy, aby wystygła. Jak polewa jest chłodna to moczymy w niej przygotowane ciasteczka. Z polewy dajemy na czysty talerzyk, aby polewa obciekła, a na koniec obtaczamy w kokosie. Ciasteczka od razu są gotowe do spożycia.