Sposób przygotowania:
Kotleciki z jajek
4 jajka ugotować na twardo. Pokroić w drobną kosteczkę i wsypać do miski. Dodać surowe jajko. Koper umyć i pokroić, dodać do jajek. Wszystkie składniki wymieszać, dodać trochę bułki tartej, aby z uzyskanej masy dobrze było formować kotleciki. Obtoczyć w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju aż uzyskany złoty kolor.
![Kotleciki z jajek Kotleciki z jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-316995.jpg)
![Kotleciki z jajek Kotleciki z jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-316996.jpg)
![Kotleciki z jajek Kotleciki z jajek](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-316997.jpg)