Sposób przygotowania:
Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku
Jajka ugotowane na twardo obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle, ostudzić. Utarte jajka włożyć do miski, dodać cebulę, 2-3 łyżki bułki tartej, surowe jajko, szczypiorek. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. z masy jajecznej formować płaskie kotleciki, obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
![Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-cebuli-i-szczypiorku-127793.jpg)
![Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-cebuli-i-szczypiorku-127794.jpg)
![Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-cebuli-i-szczypiorku-127795.jpg)
![Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku Kotleciki z jajek, cebuli i szczypiorku](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/kotleciki-z-jajek-cebuli-i-szczypiorku-127796.jpg)