ania666

ania666

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 191]

Kotlety jajeczne z pietruszką.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Szybkie i smaczne kotlety

Kotlety jajeczne z pietruszką.

Składniki:

Kotlety jajeczne z pietruszką.

 

Sposób przygotowania:

Kotlety jajeczne z pietruszką.
Jajka myjemy, wkładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy na twardo. Studzimy w zimnej wodzie, obieramy ze skorupek i bardzo drobno kroimy. Dodajemy bułkę tarta i surowe jajko. Natkę myjemy i drobno siekamy, dodajemy do masy. Doprawiamy solą oraz pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy i formujemy małe kotleciki. Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy kotleciki na rumiany kolor.

Tagi:

jajko tarta jajka