Sposób przygotowania:
Kotlety w orzechowej panierce
1 Piersi kroimy wzdłuż na 3-4 cienkie kotleciki
2. Piersi osuszamy na ręczniku papierowym. Przyprawiamy je z oby dwóch stron
3. Orzechy wrzucamy do robota kuchennego i mielimy je na bardzo drobno. Dodajemy mąkę i mieszamy.
4. Jajka roztrzepujemy
5. Kotlety obtaczamy w jajku a następnie w orzechowej panierce i smażymy na złoty kolor z obydwóch stron.
2. Piersi osuszamy na ręczniku papierowym. Przyprawiamy je z oby dwóch stron
3. Orzechy wrzucamy do robota kuchennego i mielimy je na bardzo drobno. Dodajemy mąkę i mieszamy.
4. Jajka roztrzepujemy
5. Kotlety obtaczamy w jajku a następnie w orzechowej panierce i smażymy na złoty kolor z obydwóch stron.