alison

alison

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1210]

Krabowo-paprykowa

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Sałatka z ryżem i paluszkami krabowymi

Krabowo-paprykowa

Składniki:

Krabowo-paprykowa

 

  • 1 opakowanie paluszków krabowych
  • pół pęczka posiekanej natki pietruszki
  • 1 czerwona papryka
  • 1 puszka kukurydzy konserwowej
  • pół selera naciowego
  • 10 dag białego ryżu
  • majonez
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Krabowo-paprykowa
Ugotować ryż według przepisu na opakowaniu. Paluszki rozmrozić. Pokroić w kostkę. Wymieszać z ryżem. Oczyszczony seler pokroić drobno. Odsączyć kukurydzę. Dodać. Paprykę umyć i pokroić w małą kostkę. Wszystkie składniki dokładanie wymieszać. Przyprawić. "Sklepić" majonezem według uznania.

Tagi:

ryż papryka