Sposób przygotowania:
Krem ananasowy szampański.
Kremówkę ubić z dwiema łyżkami cukru waniliowego,odstawić w
chłodne miejsce,a potem zmieszać ją z serkami waniliowymi lub mascarpone,namoczyć płatki żelatyny w zimnej wodzie,aby napę-
-czniała,dodać do kremu z szampanem.Zmiksować całość.Odsączyć krążki ananasowe na sitku,pokroić część w kostkę,a część rozłożyć w sześciu pucharkach,a na to wyłożyć
krem i wstawić na 40 min. do lodówki.Gdy masa stężeje,wyjąć
pucharki z kremem i owocami.Udekorować na wierzchu dodatkowo
kostkami ananasa.
chłodne miejsce,a potem zmieszać ją z serkami waniliowymi lub mascarpone,namoczyć płatki żelatyny w zimnej wodzie,aby napę-
-czniała,dodać do kremu z szampanem.Zmiksować całość.Odsączyć krążki ananasowe na sitku,pokroić część w kostkę,a część rozłożyć w sześciu pucharkach,a na to wyłożyć
krem i wstawić na 40 min. do lodówki.Gdy masa stężeje,wyjąć
pucharki z kremem i owocami.Udekorować na wierzchu dodatkowo
kostkami ananasa.