Sposób przygotowania:
Krem budyniowo-bakaliowy.
Wlać do garnka 2 szklanki mleka i dodać budyń(całe dwie torebki)
i gotować na małym ogniu,a potem zdjąć z ognia i wystudzić.Żółt-
-ka z cukrem mieszać na parze,a później zestawić i wymieszać
z budyniem i można dodać trochę rumu.Schłodzić.Na koniec posypać po wierzchu bakaliami:rodzynki,orzechy itp.Dodać rurki
waflowe i oblać polewą ajerkoniakową najlepiej.
i gotować na małym ogniu,a potem zdjąć z ognia i wystudzić.Żółt-
-ka z cukrem mieszać na parze,a później zestawić i wymieszać
z budyniem i można dodać trochę rumu.Schłodzić.Na koniec posypać po wierzchu bakaliami:rodzynki,orzechy itp.Dodać rurki
waflowe i oblać polewą ajerkoniakową najlepiej.
dorjana