Sposób przygotowania:
Krówki ;) domowej roboty
najlepiej robić je na patelni ale jeśli ktoś woli to może być również w garnku ;) wrzucić margarynę,wlać mleko,wsypać cukry. i mieszać, mieszać, mieszać całkiem długo aż do momentu kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Proszę się nie przerażać tym że może się trochę przypalić tak już jest ;) Całą masę (w gotowym stanie) wlać na 2 talerzyki skropione wodą i gotowe teraz czekać aż zastygnie bądź pokroić w kosteczki
Marzena.M.Siek
katra3
yola
mania
Martunia
Monika1990
Iluśka
Nati 22
x00xklaudusiax00x
zoska9375
oliwek
pinecha
... można też gotować (w garnku z wodą) na wolnym ogniu puszkę zagęszczonego słodkiego mleka po 2, 3 godzinach mamy popularną "krówkę" :-)
M-a-r-t-y-n-a
Karolka86
kingulek3
Triniti
Bliźniaczka12
po co robić z mleka skondensowanego jak można zrobić to z tanich składników ;)
yellowCoach
joanna1078
kiedyś miałam ochote ale nie mogłam przypomnieć sobie przepisu
dziekuje
zaraz idę zrobić
kwikrotka