Sposób przygotowania:
Krówki ;) domowej roboty
najlepiej robić je na patelni ale jeśli ktoś woli to może być również w garnku ;) wrzucić margarynę,wlać mleko,wsypać cukry. i mieszać, mieszać, mieszać całkiem długo aż do momentu kiedy masa będzie miała kolor brązowy. Proszę się nie przerażać tym że może się trochę przypalić tak już jest ;) Całą masę (w gotowym stanie) wlać na 2 talerzyki skropione wodą i gotowe teraz czekać aż zastygnie bądź pokroić w kosteczki
dundeo
Pozdro:P
osssa83
Nataliaa6116
Ja mieszałam je około pół godziny ;]
junette
Tomeczek83
bercia_79
aleczka90
rybka0123
tigeerek
MrPiekarz
joann
junior
Mój brat próbował najróżniejsze krówki ze sklepu i własnej roboty też.
Powiedział że te są najsmaczniejsze jakie kiedykolwiek jadł.
Teraz sam muszę robić mu często te krówki bo mamie nie wychodzą tak smaczne jak moje. Podkreślam mam 11 lat a wychodzą mi najpyszniejsze w domu.
Polecam ;)
Kinga78
tyna95
Kinga78
Moze juz na to wpadlas "tyna95" :P ...maslo moglo byc z sola, ja sie tak kiedys zalatwilam robiac karpatke hehe
gosia79z
Mąż je wydobył z blaszki tłuczkiem do mięsa, a ja wpadłam na pomysł i rozpuściłam je w gorącym mleku, tak na oko pól szklanki.No i to dopiero były krówki!!!Jedliśmy je jeszcze ciepłe, łyżeczką, prosto z garnka:)))
Strawberry.
kala8810@wp.pl
dynia33c
młoda kucharka
dynia33c
NIE POWINNA BYĆ RZADKA,RACZEJ CIĄGNĄCA...TAKA ŻEBY BYŁO MOŻNA FORMOWAĆ Z NIEJ KSZTAŁTY.MUSISZ DŁUŻEJ GOTOWAĆ.
kala8810@wp.pl
Gumisia12