Sposób przygotowania:
Kruche ciasteczka z makiem i kokosem
1. Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy na stolnicy, wykrawamy dowolną foremką ciasteczka i układamy je na blaszkach wyłożonych papierem do pieczenia.
2. Ciasteczka pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 15-20 minut do zrumienienia. Upieczone studzimy.
3. Ciasteczka podajemy. Smacznego.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z przepisu wyszło mi 4 blaszki ciasteczek.
2. Ciasteczka pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 15-20 minut do zrumienienia. Upieczone studzimy.
3. Ciasteczka podajemy. Smacznego.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z przepisu wyszło mi 4 blaszki ciasteczek.
ajrinwu
Babeczka35
Są pyszne. Polecam :)
robaczek
Babeczka35
Super :)
Czekoladka 2
Babeczka35
Nie ukrywam, że były pyszne :)