Sposób przygotowania:
Kruche pierożki z nutellą
1. Z podanych składników zagniatamy ciasto. Wałkujemy na stolnicy, wykrawamy krążki, na każdy nakładamy porcję kremu czekoladowego, składamy na pół i zlepiamy jak pierogi, można brzegi zlepić widelcem, będziemy wtedy mieli ładny wzorek.
2. Ciasteczka układamy na blaszkach wyłożonych papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut do ładnego zrumienienia się.
3. Ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego życzę.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z przepisy wyszło 2 blaszki ciasteczek.
2. Ciasteczka układamy na blaszkach wyłożonych papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut do ładnego zrumienienia się.
3. Ciasteczka studzimy i podajemy. Smacznego życzę.
Moje rady:
Szklanka do odmierzania składników o pojemności 250 ml.
Z przepisy wyszło 2 blaszki ciasteczek.
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Dziękuję i polecam :)
biedroneczki
Babeczka35
Czekoladka 2
Babeczka35
Dziękuję i polecam :)
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Bardzo polecam upiec :)