Sposób przygotowania:
Kruche pierożki z kajmakowym nadzieniem
1. Z podanych składników zagniatamy ciasto, następnie wałkujemy je na lekko posypanej mąką stolnicy, za pomocą szklanki wykrawamy krążki, na każdy nakładamy po porcji masy krówkowej, składamy na pół i dokładnie zlepiamy brzegi.
2. Tak przygotowane ciasteczka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut w temperaturze 180 stopni do zrumienienia.
3. Tak przygotowane ciasteczka są gotowe do podania.
Smacznego życzę.
2. Tak przygotowane ciasteczka układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez około 20-25 minut w temperaturze 180 stopni do zrumienienia.
3. Tak przygotowane ciasteczka są gotowe do podania.
Smacznego życzę.
gusia1000
Babeczka35
Dziękuję :)
mocsłodkości
Babeczka35
Dziękuję i polecam :)