Sposób przygotowania:
Kubuś
1. UGOTOWAĆ BUDYNIE NA KUBUSIU (ZGODNIE Z PRZEPISEM NA OPAKOWANIU PO BUDYNIU).
2. CIEPŁY BUDYŃ WYLAĆ NA BISZKOPT
3. ŚMIETANĘ UBIĆ NA SZTYWNO Z CUKREM I NA KONIEC WLAĆ CHŁODNĄ ŻELATYNĘ ROZPUSZCZONĄ W GORACEJ WODZIE. WYMIESZAĆ.
4. CAŁOŚĆ WYLAĆ NA WYSTUDZONY BUDYŃ.
5. NA WIERZCH ZETRZEĆ CZEKOLADĘ NA DROBNYCH OCZKACH.
Smacznego :)
2. CIEPŁY BUDYŃ WYLAĆ NA BISZKOPT
3. ŚMIETANĘ UBIĆ NA SZTYWNO Z CUKREM I NA KONIEC WLAĆ CHŁODNĄ ŻELATYNĘ ROZPUSZCZONĄ W GORACEJ WODZIE. WYMIESZAĆ.
4. CAŁOŚĆ WYLAĆ NA WYSTUDZONY BUDYŃ.
5. NA WIERZCH ZETRZEĆ CZEKOLADĘ NA DROBNYCH OCZKACH.
Smacznego :)