Sposób przygotowania:
Kubusiowy budyń
1. Odlewamy pół szklanki soku, aby rozpuścić w nim budyń.
2. Sok marchewkowy wlewamy do rondelka, zagotowujemy. (jeżeli jest bez dodatku cukru to należy dodać jeszcze ok 2 łyżeczek).
3. Dodajemy rozpuszczony budyń, gotujemy aż zgęstnieje.
4. Przygotowujemy bitą śmietanę: miksujemy śmietankęz cucrem i śmietan fixem.
5. Do 4 pucharków układamy biszkopty, zalewamy masą budyniową, odstawiamy do ostygnięcia, dekorujemy bitą śmietaną.
Smacznego!!!
2. Sok marchewkowy wlewamy do rondelka, zagotowujemy. (jeżeli jest bez dodatku cukru to należy dodać jeszcze ok 2 łyżeczek).
3. Dodajemy rozpuszczony budyń, gotujemy aż zgęstnieje.
4. Przygotowujemy bitą śmietanę: miksujemy śmietankęz cucrem i śmietan fixem.
5. Do 4 pucharków układamy biszkopty, zalewamy masą budyniową, odstawiamy do ostygnięcia, dekorujemy bitą śmietaną.
Smacznego!!!
kwiatula
msewka
Deser musiał smakować wyśmienicie.
caroline1983