Sposób przygotowania:
Kurczak z ziołami
Porcja dla 2 osób
Na jedną porcję:
Energia: 226 kcal
Tłuszcze ogółem: 7 g
Cholesterol: 104 mg
Mięso umyj i przekrój każdą pierś na pół. Ostrym nożem natnij ukośnie mięso. Zmieszaj składniki marynaty. Mięso włóż do miski, zalej marynatą i odstaw na godzinę do lodówki. Wyjmij mięso z marynaty i smaż na patelni grillowej przez około 12 minut z dwóch stron.
Na jedną porcję:
Energia: 226 kcal
Tłuszcze ogółem: 7 g
Cholesterol: 104 mg
Mięso umyj i przekrój każdą pierś na pół. Ostrym nożem natnij ukośnie mięso. Zmieszaj składniki marynaty. Mięso włóż do miski, zalej marynatą i odstaw na godzinę do lodówki. Wyjmij mięso z marynaty i smaż na patelni grillowej przez około 12 minut z dwóch stron.